Piano of Vleugel aanschaffen?

Piano of Vleugel aanschaffen?

125712fotoPiano of vleugel aanschaffen?

Profiteer van mijn jarenlang opgebouwde netwerk en ervaring en spaar vele euro’s uit.

Met enige regelmaat weet ik piano’s of vleugels te koop van particulieren. Redenen als: Hobby is gestopt, kinderen zijn het huis uit etc. Vaak zijn dit instrumenten die ik goed ken omdat ik deze jarenlang heb mogen stemmen en onderhouden. De prijs is vaak een stuk interessanter dan die in de vakhandel (een particulier hoeft geen 21% BTW te rekenen.).
Ik breng U op de hoogte van de technische status (de klank beoordeelt u natuurlijk zelf.). U handelt verder alles zelf af met de verkoper. Woont u binnen mijn werkterrein? Graag verzorg ik dan het stemmen en onderhoud van uw instrument.

 

Mail me uw voorkeuren, zoals:

 

  • Te besteden budget
  • Kleur
  • Modern of nostalgie
  • Anders
  • front-totaal-1-ok  atlas%20na202 herschaalde-kopie-van-apollo-130-ii